Cóż, miałem okazję wymienić 3 tańsze pistolety na tego X Macro z następującymi ulepszeniami, wszystko nowe i właściciel nigdy go nie strzelał.
Radian Ramjet z dopalaczem
Radian aluminiowy grip z magwell
Radian aluminiowe płytki magazynka
Zabrałem go na strzelnicę w niedzielę w miniony weekend, chciałem zobaczyć, czy hype na części Radiana jest prawdziwy.
Nie wiem, czy sam bym wydał pieniądze, ale dlaczego nie, jeśli wymiana była odpowiednia.
Naładowałem kilka magazynków po 5 nabojów i powiem wam...
Poza tym, że jest głośno na strzelnicy krytej...
To jeden z najbardziej płaskich, najpłynniej strzelających pistoletów 9mm, jakie kiedykolwiek strzelałem, obok mojej Beretty 92a1
Konsekwentnie. Umieszczanie pocisków w tym samym otworze, układanie ich raz za razem.
Mój przyjaciel też tego próbował i też nie mógł uwierzyć.
Po prostu pomyślałem, że podzielę się moim doświadczeniem na wypadek, gdyby ktoś chciał wypróbować ten zestaw.
H oto zdjęcie Macro z ulepszeniami.
A dzięki częściom, zamek jest tej samej długości co Fuse, więc pasują kabury zaprojektowane dla Fuse
Radian Ramjet z dopalaczem
Radian aluminiowy grip z magwell
Radian aluminiowe płytki magazynka
Zabrałem go na strzelnicę w niedzielę w miniony weekend, chciałem zobaczyć, czy hype na części Radiana jest prawdziwy.
Nie wiem, czy sam bym wydał pieniądze, ale dlaczego nie, jeśli wymiana była odpowiednia.
Naładowałem kilka magazynków po 5 nabojów i powiem wam...
Poza tym, że jest głośno na strzelnicy krytej...
To jeden z najbardziej płaskich, najpłynniej strzelających pistoletów 9mm, jakie kiedykolwiek strzelałem, obok mojej Beretty 92a1
Konsekwentnie. Umieszczanie pocisków w tym samym otworze, układanie ich raz za razem.
Mój przyjaciel też tego próbował i też nie mógł uwierzyć.
Po prostu pomyślałem, że podzielę się moim doświadczeniem na wypadek, gdyby ktoś chciał wypróbować ten zestaw.
H oto zdjęcie Macro z ulepszeniami.
A dzięki częściom, zamek jest tej samej długości co Fuse, więc pasują kabury zaprojektowane dla Fuse