Szukam wysokiej jakości narzędzia do montażu celownika, które nie jest warte 50 dolarów. Twoje sugestie są mile widziane. Dzięki
Jest produkowany przez MGW.Używałem tego około 10 razy na glockach. Utrzymuje się nawet na celownikach, które muszę na siłę założyć
https://www.truglo.com/sight-installation-tool-set-for-glock/
Założyłem celowniki na 3 zamki i zdjąłem 2 zestawy za pomocą tego narzędzia. Moim zdaniem działa wystarczająco dobrze i cieszę się, że je kupiłem. Spłaciło się w ciągu tygodnia.Szukam wysokiej jakości narzędzia do montażu celownika, które nie jest warte 50 dolarów. Twoje sugestie są mile widziane.
Dzięki
To jest to, którego używam i uwielbiam, po prostu użyj młotka o miękkiej powierzchni, aby opukać szczęki.Szukam wysokiej jakości narzędzia do montażu celownika, które nie jest warte 50 dolarów. Twoje sugestie są mile widziane.
Dzięki
Mam ten sam popychacz szczerbinki i zainstalowałem nowe szczerbinki w moim 84 HK P7 PSP. Działało jak masło.To jest ten, którego używam i uwielbiam, po prostu użyj młotka o miękkiej powierzchni, aby stuknąć w szczęki.
Kupiłem jeden za 50 dolarów i dostajesz to, za co płacisz, ponieważ bardzo łatwo jest zgiąć lub złamać przednią szczerbinkę itp., tanie po prostu nie działają tak dobrze moim zdaniem...
![]()
Accucraft Heavy Duty High Precision Sight Pusher Tool | Sig Guy LLC
Accucraft Heavy Duty High Precision Sight Pusher Tool WARNING WARNING WARNING WARNING WARNING WARNING WARNING WARNING WARNINGTHESE SIGHT PUSHERS ARE ALREADY PACKAGED FROM THE MANUFACTURER. TO KEEP SHIPPING COST DOWN NO OTHER ITEMS CAN BE ORDERED WITH THESE SIGHT PUSHERS. ANY SIGHT PUSHER ORDERS...www.sigguy.com
Sam się temu przyglądałem. Również niedostępny na stronie Weelera. Za wyższą cenę 169 $Po długich poszukiwaniach i przemyśleniach zapytałem sigguy'a, czy może jakiś polecić i powiedział, że używa tego, więc zamówiłem go i używałem na P365, P320, P226 i P229. Bez problemów.
View attachment 616645
Najlepszym popychaczem do celowników poza siłownikami hydraulicznymi używanymi w warsztacie jest MGW Sight Pro lub nieco mniejsza wersja, Range Master. Drogie, ale nigdy się nie zdezaktualizuje.looking for a quality sight installation tool that isn't a $50. paper weight. Your suggestions are appreciated.
thanks
110% zgodyNajlepszy popychacz celownika poza ramionami hydraulicznymi używanymi w warsztacie to MGW Sight Pro lub nieco mniejsza wersja, Range Master. Drogie, ale nigdy się nie zdezaktualizuje.
Wygląda jak zmodyfikowana wersja wheelers z ulepszonymi zaciskami ślizgowymi, ale gorszym popychaczem celownika, ponieważ trzeba przesunąć górną część w górę, aby zwolnić celownik, aby przejść na drugą stronę, jeśli przesunąłeś go za daleko.Dziękuję wszystkim za wkład w moje pytanie. To, co znalazłem i mi się spodobało, to SporGain
View attachment 617336 oczywiście na Amazon!
równie dobrze. Jeśli i tak zamierzasz użyć imadła, aby wepchnąć szczerbinkę w jaskółczy ogon...
Nie próbowałem być zabawny, używam młotka od 30 lat do szczerbinek jaskółczy ogon.można równie dobrze. Jeśli i tak zamierzasz użyć imadła do wciśnięcia szczerbinki w jaskółczy ogon...
X-2 na MGW Sight-ProNarzędzie do instalacji celownika uniwersalnego MGW Armory Sight-Pro