SIG Talk banner
161 - 180 of 197 Posts
Te płaskie spusty to jest to. Czy to wersja GreyGuns? Czy zdecydowałeś się również na zestaw resetujący? Jak działają?
Tak, proszę Pana, pełny zestaw ze spustem. Wszystko jest zauważalnie ulepszone, niezależnie od tego, czy pozostajesz przy standardowym V1/V2, czy masz LEM/Light LEM.

To ulepszenie combo od Grayguns jest wysoce zalecane dla wszystkich pistoletów HK z kurkiem. (y)

Tak, wierzcie lub nie, jestem bardzo rozdarty w tej kwestii. Dlaczego zaprzestają produkcji oryginalnych VP i VP9sk? Szczerze mówiąc, trochę mnie to denerwuje. Podoba mi się średni rozmiar nowego K, który jest czymś pomiędzy dwoma starszymi rozmiarami. Dlatego P2000 jest tak fantastycznym, rozmiarem Goldilocks (tak, co prawda z kurkiem - co uwielbiam) jest moim EDC. A teraz zaprzestają jego produkcji😡. Dobrze, że mam ich kilka. Po prostu nie chcę, żeby HK poszło w ślady Siga i ich linii pistoletów P320.

Czekam na formularz 1 i 4 dla tego dziecka.
View attachment 627109
Bardzo dobrze. Nie powinno to w ogóle zająć czasu (elektronicznie) w dzisiejszych czasach. Niektóre z naszych ostatnich urządzeń Form 1 i 4 wróciły w mniej niż 4-5 dni, a 3 przyszły w weekendy. Baw się dobrze!

Przepraszam, NIE posiadam żadnej broni palnej HK. Z moich badań wynika, że są świetne! Może pewnego dnia.
Jeden z nowo zapowiedzianych VP9 może Cię zainteresować. Sprawdź je, kiedy możesz, w tym nowy (i obecnie trudny do znalezienia) mikro kompakt CC9.

Jeden z nowo zapowiedzianych VP9 może Cię zainteresować. Sprawdź je, kiedy będziesz mógł, w tym nowy (i obecnie trudny do znalezienia) mikro kompakt CC9.
Doceniam to! Szczerze mówiąc, mam całą broń palną, której potrzebuję/chcę, ale wiesz, co mówią, nigdy nie mów nigdy. Nadal zajmuję się 'Amunicją i wszystkimi innymi przygotowaniami'. Broń palna (po 25+) schodzi na dalszy plan. Nie jestem już młodym człowiekiem. Dostosowuję swoje priorytety 'w locie' w dzisiejszych czasach! Jeszcze raz dziękuję! (y)

Moja żona wróciła z krótkiej wycieczki do Columbus, GA i przywiozła mi te gadżety HK/HK USA do kolekcji:
Image

Image

Image

Ona wie, że zbieram naszywki i monety (& rzeczy), więc powiedziałbym, że spisała się dobrze! (y)

Zacząłem nosić mojego nowego HK P2000, którego odebrałem z BPS. Model V3 z 3 magazynkami na 10 nabojów i przyrządami celowniczymi nocnymi. Pasuje do kabury Mitch Rosen, którą kupiłem do mojego 45C. Wczoraj otrzymałem przedłużony zatrzask magazynka, który zamówiłem do 45C i zainstalowałem w P2000. Różnica jak dzień i noc. Strzela świetnie z różnymi wagami amunicji, chociaż będę trzymał się nabojów HST 124 o standardowym ciśnieniu. Kupiłem magazynek na 13 nabojów, ale myślę, że będę nosił magazynki na 10 nabojów, które dostałem w zestawie. Waży 30,1 uncji załadowany. Całkiem fajny pistolet. Muszę zrobić więcej zdjęć. Mam tylko to jedno. Jak dotąd dwa HK w domu.;)

Zacząłem nosić mojego nowego HK P2000, którego odebrałem z BPS. Model V3 z 3 magazynkami 10-nabojowymi i przyrządami celowniczymi nocnymi. Pasuje do kabury Mitch Rosen, którą kupiłem do mojego 45C. Wczoraj otrzymałem przedłużony zatrzask magazynka, który zamówiłem do 45C i zainstalowałem w P2000. Różnica jak dzień i noc. Strzela świetnie z różnymi wagami amunicji, chociaż będę trzymał się nabojów HST 124 o standardowym ciśnieniu. Kupiłem magazynek 13-nabojowy, ale myślę, że będę nosił magazynki 10-nabojowe, które były w zestawie. Waży 30,1 uncji załadowany. Całkiem fajny pistolet. Muszę zrobić więcej zdjęć. Mam tylko to jedno.
Jak dotąd dwa HK w domu.;)
Bardzo ładny, ponieważ P2000 ma rozmiar/kształt "Goldilocks". Wszystko, czego teraz potrzebujesz, to GrayGuns spust z płaską powierzchnią i dużo amunicji, aby się cieszyć. (y):D

Kiedyś miałem P7 M13, którą sprzedałem w chwili szaleństwa i żałuję tego do dziś.

Dostałem P30 V3, w którym zainstalowałem zestaw Grayguns SRT wraz z lekką sprężyną blokady iglicy.
Doskonała poprawa w stosunku do oryginału, a mój DA jest teraz bardzo łatwy i płynny, a także lżejszy.
SA też jest świetne.
Zrobiłem dokładnie to samo i jest to wspaniała poprawa.
DA jest bardzo płynny przez całe pociągnięcie do zwolnienia.

Discussion starter · #180 ·
Nic, co kiedykolwiek strzelałem, nie było tak celne jak którykolwiek z P7, które miałem, nic.
Z wielu powodów zawsze chciałem jeden mieć i nienawidzę siebie za to, że nie kupiłem nowego w 98 roku za około 800 dolarów otd

161 - 180 of 197 Posts