Niedawno kupiłem pistolet Sig P322. Mam zarówno szczęście, jak i pecha z tym pistoletem. Zamontowałem celownik kolimatorowy Holosun, a pistolet jest bardzo celny, strzela prosto. NIE doświadczam osadzania się ołowiu w lufie, jak wielu innych. Wystrzeliłem setki nabojów bez problemów z osadzaniem się w lufie. Muszę być jednym ze szczęśliwców. Z tego, co czytałem, jestem jednym z niewielu szczęśliwców, jeśli chodzi o osadzanie się ołowiu.
Jednak problem, który mam, polega na tym, że zamek NIE blokuje się po wystrzeleniu ostatniego naboju. Ponadto zamek czasami zatrzaskuje się do przodu podczas wkładania magazynka. To jedyne problemy, jakie mam.
Czy jest na to szybkie rozwiązanie? Nie chciałbym wysyłać go z powrotem do Sig i otrzymać go z powrotem z nierozwiązanym problemem. Obawiam się również suchego strzelania po każdym ostatnim naboju w magazynku.
Jednak problem, który mam, polega na tym, że zamek NIE blokuje się po wystrzeleniu ostatniego naboju. Ponadto zamek czasami zatrzaskuje się do przodu podczas wkładania magazynka. To jedyne problemy, jakie mam.
Czy jest na to szybkie rozwiązanie? Nie chciałbym wysyłać go z powrotem do Sig i otrzymać go z powrotem z nierozwiązanym problemem. Obawiam się również suchego strzelania po każdym ostatnim naboju w magazynku.