SIG Talk banner

21 - 28 of 28 Posts

·
Premium Member
Joined
·
16,974 Posts
Discussion Starter #21 (Edited)
It's Baaack---








It's not my system or on my end.






Last time I tried to open SigTalk - it took nearly 30 seconds. In net performance, that's not good. Any ideas.??.

Thanks guys.


.
 

·
Premium Member
Joined
·
16,974 Posts
Discussion Starter #23
I'm glad you're watching me....:) I may swipe that one.

It seems kinda spotty yesterday and this morning again.

When it's good - it good, when it's not - geez...:(
 

·
Administrator
Joined
·
36,819 Posts
Seriously...

I closed and opened up the site and it was near instant (with a cleared cache) - no problems on this end.

I knew you would appreciate the "watching" emoji. Steal it!

I have super fast speeds, but yours just blow right past mine :D
 

·
Premium Member
Joined
·
16,974 Posts
Discussion Starter #25
Stolen...;)

Yep. I have fiber. The upside is when the servers I connect to are performing as they should, it is fast. However, the downside is, when a server is running slow or overloaded, slow is really obvious.

In this case, near 30 second to load from SigTalk - from the time I started looking at timing it - is really slow.

At the moment - it's running at what I consider normal speeds for SigTalk. No issue. The problem is that it's so spotty you don't know if it's going to connect or fail.

No ideas on what's going on here.
 
  • Like
Reactions: incar

·
Premium Member
Joined
·
16,974 Posts
Discussion Starter #27
Can do easy Erik.

Generally, when I see it slow, it's not much of a deal. It happens and that's fine. However, when it takes as long as it did earlier and yesterday, you guys need to know something's not quite right. This morning cleared up not long after I post it. No telling what it was.

If I see it get like that again, I can let you know.

Cheers.
 
  • Like
Reactions: WERA689
21 - 28 of 28 Posts
Top